Jump to content

[PODANIE ODRZUCONE][PODANIE ODRZUCONE]Podanie UBteam doku

dokugoku

Recommended Posts

Składano mi wiele propozycji dotyczących stanowiska UBTEAM, głównie składam to podanie, dzięki administracji serwera Only mirage a szczególnie przez @ tolkiennni @ ZYTEHa więc.

*Nick: doku
*Kilka słów o mnie: Na imię mi Łukasz, mam 18 lat i pochodzę z miasta w woj. śląskim. Jestem miłą i towarzyską, przyjazną dla otoczenia postacią, łatwo nawiązującą kontakty. Nie wywołuję kłótni, wszelkie spory zawsze staram się załatwić pokojowo, również nie łączę spraw rzeczywistych z wirtualnymi. Kiedy mam jakiś problem dokładam wszelkich starań by go rozwiązać. Nie jestem typowym "toxicem", który obrzuca każdego błotem i rzuca wulgaryzmami na wszystkie strony, czy też flegmatykiem, siedzącym ciągle cichutko. Wręcz przeciwnie - raczej jestem sangwinikiem, który uwielbia kontakt z innymi; lubię rozmawiać, poznawać ludzi, więc jeśli chcesz mnie poznać bliżej i podyskutować, śmiało zapraszam. Moje hobby? Głównie gry komputerowe - zawsze się nimi interesowałem, a od kilku lat jestem zapalonym graczem CS'a, widać to chociaż w liczbie przegranych godzin w CS:GO - prawie 7000h.
*Czy pełniłem już kiedyś podobną funkcje?: Tak, byłem już parę razy na stanowisku BL, a swoje obowiązki wykonywałem raczej bardzo dobrze - skarg na mnie żadnych nie było, a werdykty były sprawiedliwie wydawane.
*Umiejętność sprawdzania i rozpisywania demek [0-10]?: Myślę, że spokojnie 6-7/10 lub więcej, ciężko ocenić - praktycznie wszystkie podstawy do odpowiedniej oceny są mi znane, więc sprawdzenie i rozpisanie demek to nie problem, no ale zostawmy to 6-7/10, w końcu nikt nie jest perfekcjonistą i też popełnia błędy, więc myślę, że tutaj nikt nigdy nie oceni (i przynajmniej nie powinien ocenić) siebie na 10/10.
*Czy radzę sobie z z rozwiązywaniem konfliktów?, Tak Byłem już świadkiem wielu konfliktów i zawsze dokładałem wszelkich starań, aby dojść do korzystnego porozumienia dla obu stron, zamiast dopuszczać wzajemne przekonywanie, które racje powinny zwyciężyć. Na pewno nie ma co udawać, że konflikt sam się rozwiąże - oczywiście mogę dać sobie czas na wytłumienie emocji, ale trzeba działać od razu, by konflikt się nie pogłębiał. Mi osobiście pomaga w tym bezstronność, która jest moją zaletą - to właśnie dzięki niej, tak łatwo przychodzi mi rozwiązywanie wszelkich konfliktów, ale nie tylko, bo wyróżnia mnie także pozytywne nastawienia do każdego i umiejętność wysłuchania odmiennych punktów widzenia skłóconych stron, by móc podjąć właściwe decyzje.
*Dlaczego chciałbym zostać UB Team?: Głównie dlatego, że spełniam wszystkie wymagania i rekrutacja jest otwarta. Ogólnie spędzam dużo czasu na forum, jestem aktywny, wydaje mi się, że dobrze dogaduję się z użytkownikami i mam dużą wiedzę pozwalającą mi na sprawne wypełnianie obowiązków BL. Poza tym jestem doświadczonym graczem CSa, który swoją osobą, chęciami, obeznaniem i kompetencjami, chciałby wspomóc obecnego członka BL. Potrafię odróżnić czystego skilla od tego wspomaganego - myślę, że to ważny aspekt na tej posadzie. Dodam jeszcze, że styczność z cheatami mam od początku 2015, więc wiem o nich samych i ich działaniu sporo.
Od osób rozpatrujących odwołania/zgłoszenia wymaga się pełni profesjonalizmu przy wydawaniu werdyktów, więc jeśli dostanę szansę wykazania się - gwarantuję pełną fachowość w tej kwestii. Jestem w stanie wspomóc "składką", jeżeli takowa jest.

Pozdrawiam, dokugoku_

Edited by dokugoku
  • Haha 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...