MEFIU Posted February 28 Share Posted February 28 Witam chciałbym złożyć skargę na administratora powód tej skragi jest taki,że kiedy grałem na serwerze Only mirage nie zabiłem gracza o nicku syllias nazwałem go "je#any krolik" wtedy zyteh zwrócił mi uwagę za kulture ale kiedy zabiłem gracza o nicku BLACK nazwał mnie "JE#ANĄ KU#WĄ" oczywiście na serwerowym czacie wtedy zyteh był na serwerze i nie zwrócił uwagi z powodu kultury i do tego dochodzi gracz NSC którego zabiłem z kosy nazwał mnie "SUKĄ" wtedy zyteh też również nie zareagował~pozdrawia ŁABAŁBAŁ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted February 28 Założyciel Sieci Share Posted February 28 @ ZYTEH Prosimy ustosunkować się do podanych wyżej niedociągnięć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZYTEH Posted February 28 Share Posted February 28 A więc, po wejsciu na serwer zobaczylem kolejny raz jak gracz @ MEFIU nie wyraża się jak powinien, jeeżli ktoś jeszcze nie stosował się do regulaminu to mogłem to przegapić ponieważ nie zawsze widzę co się dzieje. Często alttabuje zeby zrobić cos innego oraz gracze po wejsciu na serwer są zmutowani, nie zawsze mam czas ich odmutowac wiec nie widzę co sie dzieje. A ty wraz z swoimi koleszkami którzy próbują coś osiagnac na serwerze zamiast napisac na u@ o takiej sytuacji postanawiacie pisac skarge. Nic własciwie do was nie mam bardziej mi was szkoda, tak jak mowilem czegos nie widzimy jako administratorzy to nie jest powód aby składać skargi tylko można normalnie napisac na u@. RRR 3 zeussssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 1 Założyciel Sieci Share Posted March 1 Pozew oddalony 🧑⚖️. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 1 Założyciel Sieci Share Posted March 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts