4NG3L0SS Posted February 28 Share Posted February 28 Twój nick z gry: L0S 4NG3L3SS Serwer: Only Mirage Twój SteamID: 76561199205033338 Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): 2023.02.28 20:09 Powód bana: wallhack Nick Admina który zbanował: You Dead Link do DEMA: nie wiem jak Mój discord do skontaktowania się w sprawie pokazania mi jak pobrać demo (na necie tylko oficjalne pokazuje jak pobrać): L0S 4NG3L3SS#5322 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted February 28 Założyciel Sieci Share Posted February 28 Link do demek znajduje się w tabeli serwerów na głównej stronie forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4NG3L0SS Posted February 28 Author Share Posted February 28 21 minut temu, Dar3cky napisał(a): Link do demek znajduje się w tabeli serwerów na głównej stronie forum. sorry jestem trochę nieogarnięty i nie bardzo rozumiem gdzie mogę to znaleźć, czy byłaby opcja abyś wysłał mi screen gdzie znaleźć demo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted February 28 Share Posted February 28 W tą kamerkę klikasz i szukasz datę i godzinę odpowiednią do otrzymania bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted March 2 Share Posted March 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts