Jump to content

[PODANIE ODRZUCONE]podanie

Recommended Posts

1. Twój nick z serwera na jakim aktualnie ♪ The best Polish player♪ arrowDn9x5.gifgrasz: 2. Ile łącznie czasu grasz w Counter-Strike'a mam nowe konto na steam bo tanto ukradli łącznie miał bym około 1100 (CS:GO): 3. Twój wiek:14. Czas spędzony na naszym serwerze około 70 godzin ale bardzo fajny serwer polecam każdemu z kolegów (Game Tracker): 5. Czy potrafisz już korzystać z komend administracyjnych? (w skali 8-10): 6. Dlaczego chcesz zostać administratorem serwera dużo gram na serwerze i pomagam każedmu jak odebrać vipa na free np : 7. Czy posiadasz oraz będziesz używać mikrofonu [TAK]: 8. Comiesięczna składka w wysokości 12 zł tak : 9. Twój STEAM_ID na jakim grasz (np: STEAM_0:0:123456789): 10. Ile czasu możesz poświecić dziennie na serwerze 3 godziny lub więcej : 11. Czy zapoznałeś się oraz akceptujesz REGULAMIN serwera [TAK]: 12. Fajnie będzie Cię poznać napisz coś o sobie (możesz pominąć ten punkt):

1 minutę temu, ZYTEH napisał(a):

Jak dla mnie troche młody co moze skutkowac obrazaniem wrecz, godziny tak na styk, mało widziany i kolejny ktoremu "ukradni konto"

ja nie kłamie

to było 3 lub 4 lata temu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...