wx12324 Posted March 5 Share Posted March 5 1. Twój nick z serwera na jakim aktualnie ♪ The best Polish player♪ grasz: 2. Ile łącznie czasu grasz w Counter-Strike'a mam nowe konto na steam bo tanto ukradli łącznie miał bym około 1100 (CS:GO): 3. Twój wiek:14. Czas spędzony na naszym serwerze około 70 godzin ale bardzo fajny serwer polecam każdemu z kolegów (Game Tracker): 5. Czy potrafisz już korzystać z komend administracyjnych? (w skali 8-10): 6. Dlaczego chcesz zostać administratorem serwera dużo gram na serwerze i pomagam każedmu jak odebrać vipa na free np : 7. Czy posiadasz oraz będziesz używać mikrofonu [TAK]: 8. Comiesięczna składka w wysokości 12 zł tak : 9. Twój STEAM_ID na jakim grasz ♪(np: STEAM_0:0:123456789): 10. Ile czasu możesz poświecić dziennie na serwerze 3 godziny lub więcej : 11. Czy zapoznałeś się oraz akceptujesz REGULAMIN serwera [TAK]: 12. Fajnie będzie Cię poznać napisz coś o sobie (możesz pominąć ten punkt): Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEFIU Posted March 5 Share Posted March 5 @ wx12324 mowiles ze masz 13 jak ze mna gadales bylo to 2 tygodnie temu XDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wx12324 Posted March 5 Author Share Posted March 5 4 minuty temu, MEFIU napisał(a): @ wx12324 mowiles ze masz 13 jak ze mna gadales bylo to 2 tygodnie temu XDDD miałem urodziny przed wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZYTEH Posted March 5 Share Posted March 5 Jak dla mnie troche młody co moze skutkowac obrazaniem wrecz, godziny tak na styk, mało widziany i kolejny ktoremu "ukradni konto" zeussssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeVeS Posted March 5 Share Posted March 5 Na nie rekrutacja jest zamknięta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wx12324 Posted March 5 Author Share Posted March 5 1 minutę temu, ZYTEH napisał(a): Jak dla mnie troche młody co moze skutkowac obrazaniem wrecz, godziny tak na styk, mało widziany i kolejny ktoremu "ukradni konto" ja nie kłamie to było 3 lub 4 lata temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 5 Założyciel Sieci Share Posted March 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts