sobiechu1 Posted March 6 Share Posted March 6 Twój nick z gry: majster Serwer: OnlyMirage Twój SteamID: 76561198208397144 Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): 2023.03.06 18:51 Powód bana: wallhack Nick Admina który zbanował: Skill Link do DEMA: http://845553.node69.pukawka.pl/dem-de_mirage-1678122834-1678125288.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 6 Założyciel Sieci Share Posted March 6 @ SkillRozpiska 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skill Posted March 6 Share Posted March 6 @ Dar3cky Nie będzie problemu z ropiska jutro pod wieczór ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobiechu1 Posted March 6 Author Share Posted March 6 Ja mysle ze moze byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobiechu1 Posted March 6 Author Share Posted March 6 A jezeli jeszcze kolega skill ma jakies watpliwosci to mozecie sprawdzac po logach wczesniejsze demka. Bo nie wiem jak po chujowej mapie musi byc chujowy sprawdzajacy zeby dawac bana za wh xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 6 Założyciel Sieci Share Posted March 6 @ sobiechu1 Dziękujemy że spędziłeś z nami te parę chwil na serwerze i jest mi przykro że następnych już nie będzie 🙂 Powiem Ci że gardzę ludźmi którzy nie potrafią utrzymać swojej kultury w ryzach. No cóż, wynosi się ją z domu. @ Skill Nie musisz się już kłopotać z rozpiską 😉 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 6 Założyciel Sieci Share Posted March 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts