Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 17 Założyciel Sieci Share Posted March 17 Nick osoby awansowanej: @ Shiru Z jakiej rangi: Opiekun Sieci Nowa ranga: Właściciel Sieci Powód awansu: Od dłuższego czasu się nad tym zastanawiałem i... i doszedłem do wniosku że to jest odpowiedni moment na awans. Może tego nie wiecie, ale @ Shiru poświęca naszemu Forum bardzo dużo czasu. Stara się aby Forum było przyjazne wizualnie, oraz żeby było sprawne ze strony technicznej 😉 Kolejna sprawa jest taka że jest ze mną od samego początku istnienia naszej sieci i bez niego strona nie istniałaby w takiej formie jak istnieje teraz za co baaardzo mu dziękuję ❤️ @ Shiru Mam nadzieję że awans da Ci mocnego kopa do dalszego rozwijania naszej sieci 😄 GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA! 🥳 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Sieci Shiru Posted March 17 Właściciel Sieci Share Posted March 17 Dziękuję bardzo i miejmy nadzieje że nasza współpraca będzie ciągnęła się jak najdłużej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndriU Posted March 17 Share Posted March 17 Gratulacje!💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MlodyBog Posted March 17 Share Posted March 17 Gratki Shiruuu ^.^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted March 20 Share Posted March 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts