Kolciarz. Posted March 24 Share Posted March 24 Twój nick z gry: Kolciarz Serwer: only mirage Twój SteamID: STEAM_0:1:722775790 Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): STEAM_0:1:722775790 Powód bana: wh Nick Admina który zbanował: @ Skill Link do DEMA: szczerze to nie wiem co to jest 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolciarz. Posted March 24 Author Share Posted March 24 wiem juz co to ale nwm jak to pobrac czy cos Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOMIKSDE Posted March 24 Share Posted March 24 a od mojego bana czemu sie nie odwołałeś>? chyba to sie nazywa multikonto garajac na serwie majac juz bana^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolciarz Posted March 25 Share Posted March 25 Multikonto bo mam 2 Nicki takie same Nicki ? Multikonto to jest 2 konto założone bez niczego A zobacz na godziny odznaki i tym podobne co do pierwszego bana mam 2 konta do csa 1 smurfa więc dałem bratu pograć pokazał mi serwer więc jak miałem czas to se tez później pograłem Nie moja wina że on dostał bana Ale ja gram długo w csa i jestem ciekaw skąd wiecie że niby mam wh Admini powinni nagrywać to że ktoś gra na wh bo ja też mogę być adminem i moge se zbanować kogo chce i powiem że miał wh więc jeśli apelacja nie dotyczy ciebie to się nie wypowiadaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 25 Założyciel Sieci Share Posted March 25 Podaj link do demka w podaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolciarz. Posted March 25 Author Share Posted March 25 2 godziny temu, Dar3cky napisał(a): Podaj link do demka w podaniu. nie wiem jak to zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 25 Założyciel Sieci Share Posted March 25 @ Kolciarz. wszystko masz w tabeli serwerów. Kolejna sprawa sprawdziłem i posiadałeś na serwerze 2 konta, a to się wiąże ze złamaniem regulaminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 25 Założyciel Sieci Share Posted March 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts