Jump to content

[PODANIE PRZYJĘTE][ADMIN OM] my carry always win lane

Recommended Posts

Imię: Marcin
Nick z gry:my carry always win lane
Link do profilu GT na serwerze:mam zbugowany GT nie pokazuje mi godzin, sprawdzając na serwerze posiadam 66h
Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/tamponzakole/
Dlaczego właśnie Ty?:Szczerze nie wiem, chce spróbować czegoś nowego sporo osób mnie też zna(bynajmniej z tych starszych graczy).
Ile czasu dziennie możesz poświecić serwerowi?:2-3h? w zależności od dnia tak naprawdę. 
Znajomość sourcemoda (0/5):3/5
Kontakt (Steam,Discord,Facebook):my carry always win lane/Krasucky#4685 
  • Bomba 1
  • Haha 1

Nie wiem co mam o tym myśleć ,iż w historii nazw użytkownika posiadasz nick name pod nazwą "Señor Vac ツ" Znam takiego jednego na serwerze. Nie wykazywał on jakiej kolwiek kultury osobistej ani za grosz szacunku do innych graczy  i jeśli to ty to wiedz ,że moja opinia na to podanie jest bardzo negatywna :/

2 godziny temu, MlodyBog napisał(a):

Nie wiem co mam o tym myśleć ,iż w historii nazw użytkownika posiadasz nick name pod nazwą "Señor Vac ツ" Znam takiego jednego na serwerze. Nie wykazywał on jakiej kolwiek kultury osobistej ani za grosz szacunku do innych graczy  i jeśli to ty to wiedz ,że moja opinia na to podanie jest bardzo negatywna :/

Miałem taki nick ale to bardzo dawno temu i nie przypominam sobie sytuacji żebym nie miał szacunku do graczy staram się raczej nie wchodzić w słowne potyczki z innymi, ale na pewno jakieś potyczki miejsce miały 

Aż taka stara nie jestem....:default_1197201883: ale pamiętam i znam owego gracza, miły i nie toksyczny <3 Myślę że okres próbny nie byłby złym pomysłem , warto dać szanse :SERCE:

Na TAK

• Bomba 1

10168922.625000002_zaspanaa-by-nagashito.gif.b34d0879b222a16540927f6704e1e9c6.gif

osobiście jestem na NIE
po pierwsze czasami jak jestem na serwerze to nie raz słyszałem nie zbyt miłe odzywki z twojej strony skierowane do jakichś tam graczy także niestety ale jestem na NIE.

• Zdziwiony 1
  • Smutny 1

Osobiście jestem za okresem próbnym. Tak jak keves nie raz słyszałem niestosowne odzywki do graczy, ale każdy w życiu popełnia błędy, emocje ponoszą i każdy jest tylko czlowiekiem. Tak jak pisałem wcześniej Okres Próbny

• Bomba 1

spacer.png

• Właściciel Sieci

Tutaj mam problem gdyż nie widziałem cię chyba na serwerze 
Moze to dlatego ze nie mam chwilowo czasu wejsc
+ wiek
+ staż na serwerze
+ chęci 
Tutaj decyzje podejmie @ Dar3cky

• Lubię to 1

forumdc.png.e2ea67b635f5ed3bb8eb1099d1d729b2.pngforumtwitch.png.de3d491e827e12d4636c76ff2dac56d1.pngforumyt.png.243f72261cf2899aa85925066a5b5908.png

• 2 weeks later...
  • Założyciel Sieci

Miesięczny okres próbny.  Po opłaceniu miesięcznej składki Admina wyślij mi na PW dowód wpłaty (SS). Uprawnienia zostaną nadane w ciągu 24h.

• Bomba 1

500x200.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...