my carry always win lane Posted March 27 Share Posted March 27 Imię: Marcin Wiek: 19 Nick z gry:my carry always win lane Link do profilu GT na serwerze:mam zbugowany GT nie pokazuje mi godzin, sprawdzając na serwerze posiadam 66h Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/tamponzakole/ Dlaczego właśnie Ty?:Szczerze nie wiem, chce spróbować czegoś nowego sporo osób mnie też zna(bynajmniej z tych starszych graczy). Ile czasu dziennie możesz poświecić serwerowi?:2-3h? w zależności od dnia tak naprawdę. Znajomość sourcemoda (0/5):3/5 Kontakt (Steam,Discord,Facebook):my carry always win lane/Krasucky#4685 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 29 Założyciel Sieci Share Posted March 29 Jakoś Cię nie kojarzę. Poczekam co powiedzą inni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunios Posted March 29 Share Posted March 29 Tu masz link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/51.83.149.218:27015/top_players/?query=my+carry+always+win+lane Widać go na serwerze, coś się pogra coś pośmieszkuje nawet spoko chłop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MlodyBog Posted March 29 Share Posted March 29 Nie wiem co mam o tym myśleć ,iż w historii nazw użytkownika posiadasz nick name pod nazwą "Señor Vac ツ" Znam takiego jednego na serwerze. Nie wykazywał on jakiej kolwiek kultury osobistej ani za grosz szacunku do innych graczy i jeśli to ty to wiedz ,że moja opinia na to podanie jest bardzo negatywna :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cotara Posted March 29 Share Posted March 29 aktywny kolega nie toksyczny zawsze pogada myślę że warto byłoby go dać na okres próbny :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
my carry always win lane Posted March 29 Author Share Posted March 29 2 godziny temu, MlodyBog napisał(a): Nie wiem co mam o tym myśleć ,iż w historii nazw użytkownika posiadasz nick name pod nazwą "Señor Vac ツ" Znam takiego jednego na serwerze. Nie wykazywał on jakiej kolwiek kultury osobistej ani za grosz szacunku do innych graczy i jeśli to ty to wiedz ,że moja opinia na to podanie jest bardzo negatywna :/ Miałem taki nick ale to bardzo dawno temu i nie przypominam sobie sytuacji żebym nie miał szacunku do graczy staram się raczej nie wchodzić w słowne potyczki z innymi, ale na pewno jakieś potyczki miejsce miały Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaspanaa Posted March 29 Share Posted March 29 Aż taka stara nie jestem.... ale pamiętam i znam owego gracza, miły i nie toksyczny <3 Myślę że okres próbny nie byłby złym pomysłem , warto dać szanse Na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano Posted March 29 Share Posted March 29 Na tak ;] zapraszam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeVeS Posted March 29 Share Posted March 29 osobiście jestem na NIE po pierwsze czasami jak jestem na serwerze to nie raz słyszałem nie zbyt miłe odzywki z twojej strony skierowane do jakichś tam graczy także niestety ale jestem na NIE. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndriU Posted March 29 Share Posted March 29 Osobiście jestem za okresem próbnym. Tak jak keves nie raz słyszałem niestosowne odzywki do graczy, ale każdy w życiu popełnia błędy, emocje ponoszą i każdy jest tylko czlowiekiem. Tak jak pisałem wcześniej Okres Próbny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plvciak Posted March 29 Share Posted March 29 Jak dla mnie sympatyczny gracz jestem na Tak :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOMIKSDE Posted March 29 Share Posted March 29 Na tak, ale skoro mamy zrobić 15h tygodniowo na serwie to musisz więcej być on-line. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Sieci Shiru Posted March 30 Właściciel Sieci Share Posted March 30 Tutaj mam problem gdyż nie widziałem cię chyba na serwerze Moze to dlatego ze nie mam chwilowo czasu wejsc + wiek + staż na serwerze + chęci Tutaj decyzje podejmie @ Dar3cky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 30 Założyciel Sieci Share Posted March 30 Tak jak wyżej napisałem. Decyzję podejmę po przylocie do Polski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted April 11 Założyciel Sieci Share Posted April 11 Miesięczny okres próbny. Po opłaceniu miesięcznej składki Admina wyślij mi na PW dowód wpłaty (SS). Uprawnienia zostaną nadane w ciągu 24h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted April 11 Założyciel Sieci Share Posted April 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts