Plvciak Posted March 29 Share Posted March 29 Imię: Filip Wiek: 22 Nick z gry:♿ʞɐıɔʌlԀ Link do profilu GT na serwerze:GameTracker.com : Strona gracza dla ♿ʞɐıɔʌlМа Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198163430610/ Dlaczego właśnie Ty?: Wydaje mi się, że spełnię się w roli administratora chociażby pod względem wyłapywania graczy którzy starają się oszukiwać. Ile czasu dziennie możesz poświecić serwerowi?:Myślę że w granicach od 2 do 5 godzin zależy od dnia :) Znajomość sourcemoda (0/5):3/5 Kontakt (Steam,Discord,Facebook):♿ʞɐıɔʌlԀ/WIADROS#2295 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOMIKSDE Posted March 29 Share Posted March 29 Jestem na tak, ale mikro musisz zacząć używać bo nigdy Ciebie nie słyszałem na serwie 😂. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunios Posted March 29 Share Posted March 29 Spoko chłop, często widywany na serwerze z tym, że właśnie chyba ani razu nie słyszałem Twojego głosu 😅 Ale na ogół miło się z nim gra na serwerze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted March 29 Założyciel Sieci Share Posted March 29 Musicie poczekać na rozpatrzenie do wtorku/środy jak będę już w Polsce ponieważ wysłałem kompa. @ Shiru zamknij w wolnej chwili dział podań na admina 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MlodyBog Posted March 30 Share Posted March 30 Myślę ,że jestem na tak. Nie mam nic do zarzucenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cotara Posted March 31 Share Posted March 31 Jestem zdecydowanie na tak nigdy nie byłes toksyczny myślę że warto ci dać szanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted March 31 Share Posted March 31 Jestem na tak, dałbym szanse. Okej się grało, miło zapytałeś w sprawie admina. I nie jesteś jakoś agresywnie lub negatywnie nastawiony do graczy innych tylko tak neutralnie. Widzę plusy i podanie tez pokazuje ze jesteś ogarnięty i chetnie chcialbym zobaczyć cię w składzie adminów Jestem na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted April 11 Założyciel Sieci Share Posted April 11 Miesięczny okres próbny. Po opłaceniu miesięcznej składki Admina wyślij mi na PW dowód wpłaty (SS). Uprawnienia zostaną nadane w ciągu 24h. Mikrofon musi być 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted April 11 Założyciel Sieci Share Posted April 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts