Golonka28 Posted April 15 Share Posted April 15 Chciałbym złożyć skargę na Administratora Adriano. Jestem rozczarowany jego zachowaniem wobec prośby o sprawdzenie jednego z graczy na naszym serwerze. W odpowiedzi na prośbę, Administrator Adriano zignorował mnie i opuścił serwer. To nie pierwszy raz kiedy ten administrator tak się zachował. Uważam, że jego zachowanie jest nieodpowiednie i niedopuszczalne, zwłaszcza w kontekście pełnionej przez niego funkcji na serwerze. Administratorzy są powołani do nadzorowania serwera, dbania o porządek i rozwiązania problemów z graczami. Jednak, w tym przypadku, Administrator Adriano nie wykonał swoich obowiązków i nie udzielił mi odpowiedzi na moją prośbę. Administrator Adriano nie jest zaangażowany w serwer zachowanie pozostawia wiele do życzenia wobec innych Administratorów, którzy są bardziej aktywni i zaangażowani w swoją pracę na serwerze. Dlatego też, Proszę o podjęcie odpowiednich działań wobec Administratora Adriano. Jestem zdania, że powinien on zostać ukarany lub przynajmniej upomniany za swoje zachowanie. Takie postępowanie jest nie do zaakceptowania i szkodzi naszej społeczności graczy. Mam nadzieję, że ta skarga zostanie rozpatrzona z należytą uwagą i że zostaną podjęte odpowiednie kroki w celu poprawy sytuacji. @ Dar3cky @ Adriano@ KOS4 @ KeVeS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted April 15 Założyciel Sieci Share Posted April 15 @ Adriano wypowiedz się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano Posted April 16 Share Posted April 16 Witam :) Powiem tak nie nie opuscilem srerwera tylko dla twojej wiadomosci istnieje taka komenda jak sm_ukryj - komenda ktora daje niewidzialnosc adminowi na spec druga sprawa Tak jestem nie zaangażowany ze jak do mnie pisze ktos nawet na steam to wbijam na serwer obczaic :) Nie zgodze sie z Twoja Skarga pozatym to jest twoja własna opinia z którą wątpie ze sie ktos zgodzi bo jest na odrwot :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunios Posted April 16 Share Posted April 16 Nie wiem jak było ale jeżeli gracz jest kumaty wie, że wystarczy w konsoli wpisać " status " i nawet ciebie by widział jeżeli byłeś na serwie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted April 16 Share Posted April 16 Dla mnie jako Junior Admina oraz działając w UB Team, chciałbym zabrać głos w tej sprawie. Admin Adriano który jest oskarżony w tej sprawie sprawuje się dla mnie wyśmienicie mimo że co jakiś czas się zjawiam ale jak widzę, to Adriano kiedy widzi kogoś podejrzanego to sprawdza go i pilnuje porządku. Ale teraz do Pana Golonka28, może nie trzeba było od razu pisać skargi lub zapytać admina czemu "wychodzi" kiedy się zgłosi podejrzanego gracza. Czasem warto zapytać po prostu a nie denerwować się. A zawsze jest u@ oraz admin ma możliwość wysłania prywatnej wiadomości do gracza. Uważam że skarga nie słuszna 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeVeS Posted April 17 Share Posted April 17 Zgadzam się razem z @ KOS4 skarga nie słuszna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted April 17 Share Posted April 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts