Jump to content

[SKARGA ODRZUCONA]Skarga na Admina

Golonka28

Recommended Posts

Chciałbym złożyć skargę na Administratora Adriano.

Jestem rozczarowany jego zachowaniem wobec prośby o sprawdzenie jednego z graczy na naszym serwerze.

W odpowiedzi na prośbę, Administrator Adriano zignorował mnie i opuścił serwer.

To nie pierwszy raz kiedy ten administrator tak się zachował.

Uważam, że jego zachowanie jest nieodpowiednie i niedopuszczalne, zwłaszcza w kontekście pełnionej przez niego funkcji na serwerze. Administratorzy są powołani do nadzorowania serwera, dbania o porządek i rozwiązania problemów z graczami. Jednak, w tym przypadku, Administrator Adriano nie wykonał swoich obowiązków i nie udzielił mi odpowiedzi na moją prośbę.
Administrator Adriano nie jest zaangażowany w serwer zachowanie pozostawia wiele do życzenia wobec innych Administratorów, którzy są bardziej aktywni i zaangażowani w swoją pracę na serwerze.
Dlatego też, Proszę o podjęcie odpowiednich działań wobec Administratora Adriano. Jestem zdania, że powinien on zostać ukarany lub przynajmniej upomniany za swoje zachowanie. Takie postępowanie jest nie do zaakceptowania i szkodzi naszej społeczności graczy.
Mam nadzieję, że ta skarga zostanie rozpatrzona z należytą uwagą i że zostaną podjęte odpowiednie kroki w celu poprawy sytuacji.

@ Dar3cky @ Adriano@   KOS4  @ KeVeS

• Zdziwiony 1

Witam :) 

Powiem tak 

nie nie opuscilem srerwera tylko dla twojej wiadomosci istnieje taka komenda jak sm_ukryj - komenda ktora daje niewidzialnosc adminowi na spec 

druga sprawa 

Tak jestem nie zaangażowany ze jak do mnie pisze ktos nawet na steam to wbijam na serwer obczaic :) 

Nie zgodze sie z Twoja Skarga pozatym to jest twoja własna opinia z którą wątpie ze sie ktos zgodzi bo jest na odrwot :P 

• Lubię to 1

Nie wiem jak było ale jeżeli gracz jest kumaty wie, że wystarczy w konsoli wpisać " status " i nawet ciebie by widział jeżeli byłeś na serwie 

• Lubię to 1
  • Bomba 1

buniosGIF.gif.46bba1dde43d368ce5f5839a852312f8.gif

Dla mnie jako Junior Admina oraz działając w UB Team, chciałbym zabrać głos w tej sprawie. Admin Adriano który jest oskarżony w tej sprawie sprawuje się dla mnie wyśmienicie mimo że co jakiś czas się zjawiam ale jak widzę, to Adriano kiedy widzi kogoś podejrzanego to sprawdza go i pilnuje porządku.

Ale teraz do Pana Golonka28, może nie trzeba było od razu pisać skargi lub zapytać admina czemu "wychodzi" kiedy się zgłosi podejrzanego gracza. Czasem warto zapytać po prostu a nie denerwować się. A zawsze jest u@ oraz admin ma możliwość wysłania prywatnej wiadomości do gracza. 

Uważam że skarga nie słuszna 

• Lubię to 3

Wygnanie.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...