gdc Posted April 18 Share Posted April 18 Twój nick z gry: gdc Serwer: only mirage Twój SteamID: STEAM_1:0:582853403 Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): 18.04.2023 15:12 Powód bana: prowokacja administracji Nick Admina który zbanował: my carry always win lane Link do DEMA: jeszcze nieam tylko powiedzielm dwa razy do niego ze chce uslyszec jego glos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdc Posted April 18 Author Share Posted April 18 http://845553.node69.pukawka.pl/dem-de_mirage-1681829364-1681831724.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
my carry always win lane Posted April 18 Share Posted April 18 Po 1 Dostałeś go tylko na 30 minut(nie rozumiem po co odwołanie). po 2 nieliczne osoby wiedza o co chodzi i robiłeś to specjalnie gdy siedziałem na spect i sprawdzałem gracza . po 3 mówienie jak tam się siedzi na "butli od vanish'a" też jest w porządku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted April 18 Share Posted April 18 19:37 gdc prowokujący My care always win lane który był na spekcie dla adminów Ale też admin wyrażający się aby druga osoba (Nie wiem czy to było do Endriu czy gdc) "zamkneła pi*de" ---> początek mapy @ Dar3cky jakieś upomnienie dla panów czy zamknąć temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndriU Posted April 18 Share Posted April 18 @ KOS4 Nic takiego z moich ust nie poleciało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted April 22 Założyciel Sieci Share Posted April 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts