Jump to content

[SKARGA ODRZUCONA]Skarga na admina

RU3EK

Recommended Posts

Chciałbym zgłosić admina "Cotara". Wnioskuje o zdjęcie mu rangi admina i przypisanie noramlnego gracza. Dzieciak poczuty bez ostrzeżeń wlepiający bany. Nie doprowadzający do siebie krytyki oraz żartów. Admin bez jaj sztywny zakompleksiony gość za komputerem. Wyzwałem kolegę "frajer" i dostałem z miejsca bana na 30 min. Pisze na czacie żeby uważać bo siedzi na spec, i piszę prawdę że cicho bo on lubi wlepić bana za nic i dostaje muta XD. Mam ochotę strasznie go pojechać ale nie mogę <3. Człowiek totalnie bez humoru bez uczuć i emocji. Jak taka osoba może mieć admina?? Powinni testy psychologiczne robić na adminów. Gościa męczyli w szkole i wyżywa się na graczach. Nie szanuje   

• 2 weeks later...
W dniu 21.04.2023 o 01:16, RU3EK napisał(a):

Chciałbym zgłosić admina "Cotara". Wnioskuje o zdjęcie mu rangi admina i przypisanie noramlnego gracza. Dzieciak poczuty bez ostrzeżeń wlepiający bany. Nie doprowadzający do siebie krytyki oraz żartów. Admin bez jaj sztywny zakompleksiony gość za komputerem. Wyzwałem kolegę "frajer" i dostałem z miejsca bana na 30 min. Pisze na czacie żeby uważać bo siedzi na spec, i piszę prawdę że cicho bo on lubi wlepić bana za nic i dostaje muta XD. Mam ochotę strasznie go pojechać ale nie mogę <3. Człowiek totalnie bez humoru bez uczuć i emocji. Jak taka osoba może mieć admina?? Powinni testy psychologiczne robić na adminów. Gościa męczyli w szkole i wyżywa się na graczach. Nie szanuje   

Witam zacytuje tu kolege :)  @ RU3EK

Drogi kolego przypominam sobie  ową sytuację którą opisałes :) nie otrzymałes bana a tak zwanego (muta bądz gaga) . 

Kolejną rzeczą jest to że upomnialem cie kilka razy :) 

Dla twojej świadomości nie jestem jak mnie nazwałeś dzieciakiem a dorosłym człowiekiem mającym 22 lata :) 

Pełnię rolę administratora serwera więc w akich sytuacjach będe reagował czy ci sie to podoba czy nie . 

w tym momencie ty po mnie jedziesz w tym poście :)  czytanie  ze zrozumieniem boli chyba 

Dziękuję za Uwagę! :) 

PS. Nigdy mnie w szkole nie męczyli bo żadnego takiego cwaniaka na mnie nie było pozdrawiam i życzę miłej soboty! :1621104187_):

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...