RU3EK Posted April 20 Share Posted April 20 Chciałbym zgłosić admina "Cotara". Wnioskuje o zdjęcie mu rangi admina i przypisanie noramlnego gracza. Dzieciak poczuty bez ostrzeżeń wlepiający bany. Nie doprowadzający do siebie krytyki oraz żartów. Admin bez jaj sztywny zakompleksiony gość za komputerem. Wyzwałem kolegę "frajer" i dostałem z miejsca bana na 30 min. Pisze na czacie żeby uważać bo siedzi na spec, i piszę prawdę że cicho bo on lubi wlepić bana za nic i dostaje muta XD. Mam ochotę strasznie go pojechać ale nie mogę <3. Człowiek totalnie bez humoru bez uczuć i emocji. Jak taka osoba może mieć admina?? Powinni testy psychologiczne robić na adminów. Gościa męczyli w szkole i wyżywa się na graczach. Nie szanuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cotara Posted April 29 Share Posted April 29 W dniu 21.04.2023 o 01:16, RU3EK napisał(a): Chciałbym zgłosić admina "Cotara". Wnioskuje o zdjęcie mu rangi admina i przypisanie noramlnego gracza. Dzieciak poczuty bez ostrzeżeń wlepiający bany. Nie doprowadzający do siebie krytyki oraz żartów. Admin bez jaj sztywny zakompleksiony gość za komputerem. Wyzwałem kolegę "frajer" i dostałem z miejsca bana na 30 min. Pisze na czacie żeby uważać bo siedzi na spec, i piszę prawdę że cicho bo on lubi wlepić bana za nic i dostaje muta XD. Mam ochotę strasznie go pojechać ale nie mogę <3. Człowiek totalnie bez humoru bez uczuć i emocji. Jak taka osoba może mieć admina?? Powinni testy psychologiczne robić na adminów. Gościa męczyli w szkole i wyżywa się na graczach. Nie szanuje Witam zacytuje tu kolege :) @ RU3EK Drogi kolego przypominam sobie ową sytuację którą opisałes :) nie otrzymałes bana a tak zwanego (muta bądz gaga) . Kolejną rzeczą jest to że upomnialem cie kilka razy :) Dla twojej świadomości nie jestem jak mnie nazwałeś dzieciakiem a dorosłym człowiekiem mającym 22 lata :) Pełnię rolę administratora serwera więc w akich sytuacjach będe reagował czy ci sie to podoba czy nie . w tym momencie ty po mnie jedziesz w tym poście :) czytanie ze zrozumieniem boli chyba Dziękuję za Uwagę! :) PS. Nigdy mnie w szkole nie męczyli bo żadnego takiego cwaniaka na mnie nie było pozdrawiam i życzę miłej soboty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted April 29 Założyciel Sieci Share Posted April 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts