Jump to content

[PODANIE ODRZUCONE]UBteam CS:GO

Recommended Posts

Nick: Tomasz Chic

Imie: Marcel

Steam ID: 76561199131289164

Dlaczego akurat ty?: Ponieważ,  uzywanie cheatow nie mialo nigdy miejsca a bardzo dobrze bawie sie na serwerze juz jakis czas.

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić naszemu forum?: Będąc szczerym to około 2 godziny.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Potrafie rozpoznać cheatera

Czy grałeś kiedyś na cheatach?(prosimy o szczerą odpowiedz)?: Tak, zdażyło sie zagrać kiedys zobaczyc jak to jest ale to bylo mniej wiecej 3 lata temu.

Kontakt (Steam,Discord,Facebook): https://steamcommunity.com/profiles/76561199131289164/,Muchaaaaaaaa#4257, Facebooka nie chciał bym podawać.

Jestem na NIE

Nic nie oferujesz i nie przekonujesz sobą a są już dwie osoby na tym stanowisku 

Oraz używałeś kiedyś cheatów więc ja nie chciałbym osób w składzie które używają/używały bo nie wiem czy dalej nie używasz

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić naszemu forum?: Będąc szczerym to około 2 godziny. -> trochę mało ubiegając się o to stanowisko 

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Potrafie rozpoznać cheatera -> nie przekonujesz swoją odpowiedzią

Jestem na Nie stanowczo

Edit: Najpierw piszesz podanie na UbTeam a później odwołanie? Aby siebie odbanować? Próbuj szczęscia gdzie indziej z takimi pomysłami

Wygnanie.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...