Tomasz Chic Posted April 26 Share Posted April 26 Nick: Tomasz Chic Imie: Marcel Wiek: 17 Steam ID: 76561199131289164 Dlaczego akurat ty?: Ponieważ, uzywanie cheatow nie mialo nigdy miejsca a bardzo dobrze bawie sie na serwerze juz jakis czas. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić naszemu forum?: Będąc szczerym to około 2 godziny. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Potrafie rozpoznać cheatera Czy grałeś kiedyś na cheatach?(prosimy o szczerą odpowiedz)?: Tak, zdażyło sie zagrać kiedys zobaczyc jak to jest ale to bylo mniej wiecej 3 lata temu. Kontakt (Steam,Discord,Facebook): https://steamcommunity.com/profiles/76561199131289164/,Muchaaaaaaaa#4257, Facebooka nie chciał bym podawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted April 27 Share Posted April 27 Jestem na NIE Nic nie oferujesz i nie przekonujesz sobą a są już dwie osoby na tym stanowisku Oraz używałeś kiedyś cheatów więc ja nie chciałbym osób w składzie które używają/używały bo nie wiem czy dalej nie używasz Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić naszemu forum?: Będąc szczerym to około 2 godziny. -> trochę mało ubiegając się o to stanowisko Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Potrafie rozpoznać cheatera -> nie przekonujesz swoją odpowiedzią Jestem na Nie stanowczo Edit: Najpierw piszesz podanie na UbTeam a później odwołanie? Aby siebie odbanować? Próbuj szczęscia gdzie indziej z takimi pomysłami Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted April 27 Share Posted April 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts