TIMING Posted May 7 Share Posted May 7 Twój nick z gry: ☆TIMING☆ Serwer: ONLY MIRAGE Twój SteamID: 76561199235783482 Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): 2023.05.07 02:50 Powód bana: WH - Wallhack Nick Admina który zbanował: Skill Link do DEMA: Nie wiem gdzie to mogę znalezc jak będzie to jakieś utrudnienie to przepraszam Ogólnie nie podoba mi się banowanie osoby z nowym kontem + jeżeli ktoś jest lepszy można zapytać o discorda co kolwiek sprawdzic tą osobę taką kwestię pełni admin a nie dawanie nie słusznych banów. Chciałbym wrócić na serwer z racji spoko community skill taka prośba nie banuj osób lepszych bo jeżeli widzisz osobę która dobrze wyczuwa timing czy fajnie strzela jest cos takiego jak umiejętności jeżeli ty patrząc na osobę z nowym kontem twierdzisz że 100% wh no to nie życzę ci tego oczywiście ale posada admina nie jest dla ciebie. To wszystko odemnie liczę na miłe rozpatrzenie i pozytywne. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted May 7 Share Posted May 7 @ Skill24h na rozpiskę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted May 8 Założyciel Sieci Share Posted May 8 Brak dema = brak UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayo_ Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) http://845553.node69.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683419685-1683422054.zip Edited May 8 by Rayo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIMING Posted May 8 Author Share Posted May 8 Gdzie znajdę to demo? Kto normalny grę nagrywa XDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayo_ Posted May 8 Share Posted May 8 18 minut temu, TIMING napisał(a): Gdzie znajdę to demo? Kto normalny grę nagrywa XDDDD wkleiłem już link do demka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skill Posted May 9 Share Posted May 9 @ KOS4 Rozpisze dzisiaj wieczorem @ TIMING A tak apropo to nie patrzyłem jakie masz konto. Nie obchodzi mnie to mógł byś mieć nawet 40 odznak i konto 10 lat a i tak bym zrobił to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skill Posted May 9 Share Posted May 9 (edited) 4:45 dziwnie się zatrzymujesz, bo wiesz, że jest wcewlowany z awp. 8:30 boisz się wychylić na typa z ct, jakbyś o nim wiedział, że jest wcelowany. 14:15 dziwnie patrzysz przez ścianę i biosz się wychylić, a biegnie tam przeciwnik. 15:30 zachowujesz się, jakbyś czekał na niego, aż ci się pokaże. 15:52 słyszałeś strzykawkę, ale zatrzymałeś się przed filarem dokładnie wtedy jak zaczął wychylać i wyglądałeś, jakbyś się zastanawiał. @ KOS4 Edited May 9 by Skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted May 10 Share Posted May 10 Brak wystarczających dowodów Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS4 Posted May 10 Share Posted May 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts