Cotara Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Witam przychodze z propozycją. 1.wprowadzenia Nadawania kredytów dla administracji naprzyklad 5k za 1 miesiąc 🙂 myślę że było by duża aktywność administracji na serwerze jak i satysfakcja bo bedziemy mogli wydawać kredyty w sklepiku serwerowym 🙂 myślę że byłoby to na duży +. 2. Dodać więcej efektów, rzeczy itp do sklepiku Typu: -Grawitacja -BH (z możliwością wyłaczenia bądż sprzedania za kredyty) -Dodanie masek -Granat Pokazujący pozycję graczy w danym miejscu. (można dać na próbę oczywiście tylko dla VIPÓW) Myślę że wzrosło by kupno usług VIP 🙂 Myślę że nowości na serwer bardzo dobrze się przyjmą iż lecz ponieważ gracze nie mają także na co wydawać już swoich kredytów. Pozdrawiam Administrator Serwera. Edited January 25 by Cotara Dopiska punktu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaspanaa Posted January 25 Share Posted January 25 Ciekawa propozycja, osobiście jestem na TAK nawet za WH Granade dla VIPów 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Założyciel Sieci Dar3cky Posted January 26 Założyciel Sieci Share Posted January 26 To jest Only Mirage ,a nie funny. Co do aktywności to jeżeli jej nie będzie to degradacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sym3t Posted January 26 Share Posted January 26 Tak jak wspomniał @ Papito , również jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sym3t Posted January 26 Share Posted January 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts