dokugoku Posted January 26 Share Posted January 26 Twój nick z gry: doku Serwer: only mirage Twój SteamID: 76561199401970233 (STEAM_1:1:720852252) Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): 2023.01.26 16:32 Powód bana: multikonto Nick Admina który zbanował: @ Cotara Link do DEMA: nie ma Nwm czy administracja nie przeglada forum, ale dostalem bana za "multikonto", wczesniej dostalem bana za nic, administracja mnie odbanowala dzisiaj wchodze i dostaje 2 bana z automatu za "multikonto" xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dokugoku Posted January 26 Author Share Posted January 26 Counter-strike Global Offensive 2023.01.26 - 16.35.45.02.DVR_Trim.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cotara Posted January 26 Share Posted January 26 Witaj chciałbym zacząć od moich przeprosin 😕 pomylilem sie kazdy sie może mylic bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje prosiłbym o odbanowanie użytkownika. Okazuje skruche i przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dokugoku Posted January 26 Author Share Posted January 26 Teraz, Cotara napisał(a): Witaj chciałbym zacząć od moich przeprosin 😕 pomylilem sie kazdy sie może mylic bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje prosiłbym o odbanowanie użytkownika. Okazuje skruche i przepraszam. Bardziej mnie zastanawia, dlaczego jakis "Kacznik bez mutacji", Twoj kolega powiedzial do mnie "czy nie chce bana za multikonto", a po chwili pojawiles sie Ty i mnie zbanowales Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sym3t Posted January 26 Share Posted January 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts