Jump to content

[SKARGA ZAAKCEPTOWANA]SKARGA NA OPIEKUNA SERWERA Sym3t

ZYTEH

Recommended Posts

Opiekun Sym3t nikomu nie odpowiada po wielu probach komunikacji, jest jakis problem on nie pomoze bo ma kazdego zmutowanego. 

Gracze rowniez maja problem i zglaszaja sie do Opiekuna ale on nic z tym nie robi. buziaczek 😘

• Bomba 2

Jeżeli mają jakaś sprawę do mnie to zgłaszają to do mnie na PV lub na U@ jeżeli ci coś nie odpowiada bo do was się nie odzywam bo mam was po mutowanych to wasz problem również dobrze możesz napisać mi na DC lub Steam, w końcu odpiszę każdemu 🙂 Pozdrawiam @ Sym3t

ssa.gif.f09fc0325d79900c9e21088185fca7fb.gif

To powiec mi jestes od tego zebym ci wypisywal na pv na steam gdzie masz offline ? czy od tego ze jak jest jakis problem to zglaszamy sie na serwerze bo jestes na nim i normalnie grasz, twoje zachowanie jest nie dosc ze dzieciinne to jeszcze glupie. Z tego wynika ze jak serwer bedzie sie psul lub jakies bledy beda to sami do siebie bedziemy je zglaszac bo tty nic nie zrobisz jako opiekun. Jedynie co zrobiles to jakies zmiany gdzie usunales 3/4 rzeczy od admina nie da sie nikogo sprawdzic bo nie ma wh adminow. Taki Opiekun xd

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...